Studii de oportunitate

Documentații care au stat la baza proiectelor depuse de Primăria Municipiului București pentru finanțare prin Programul Operațional Regional 2014-2020:

• Studiu de oportunitate ”Achiziționare tramvaie și echipamente necesare îmbunătățirii transportului public de călători pe liniile 1, 10, 21, 25, 32, 40, 41 și 55”, aprobat prin HCGMB nr. 225/2018.

Studiu de oportunitate ”Achiziționare autobuze electrice necesare îmbunătățirii transportului public de călători pe 14 trasee în Municipiul București”, aprobat prin HCGMB nr. 376/2018.

Studiu de oportunitate pentru achiziționarea de mijloace de transport mai puțin poluante pentru îmbunătățirea transportului public în Municipiul București, aprobat prin HCGMB nr. 690/2018.

 

Trenul metropolitan București – Ilfov

Trenul Metropolitan București – Ilfov, proiectul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI), coordonat de domnul Ștefan Roșeanumanager de proiect, a obținut locul al doilea (secțiunea Administrație) la un concurs organizat de Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană (AHK România) și a fost prezentat pe larg publicului în cadrul „Săptămânii europene a mobilității” (16-22 septembrie 2021)Ștefan Roșeanu, consilier TPBI și managerul proiectului Tren Metropolitan București – Ilfov, a prezentat stadiul acestuia într-o conferință online la 22 septembrie 2021, când publicul a putut afla ce anume presupune demararea unui astfel de proiect, care sunt investițiile necesare, ce s-a realizat până la acel moment și care sunt pașii următori.

Proiect privind decongestionarea traficului în proximitatea unităților de învățământ

Săptămâna Europeană a Mobilității – București-Ilfov 2022