Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) va utiliza fotografiile oferite de 13 pasionați ai transportului public pentru realizarea calendarelor pe anul 2023. Cei 13 sunt câștigătorii concursului „Fotografii – Transportul public din București și Ilfov”, organizat în perioada 16-22 septembrie, în cadrul evenimentului Săptămâna Europeană a Mobilității.

Aceștia sunt următorii:

 1. Murafa Luca
 2. Butnaru David
 3. Goruneanu Ilie
 4. Fabian Manole
 5. Lucia Simion
 6. Neacsu Horia
 7. Catana Cristian
 8. Cojoaca Nicusor Alexandru
 9. Mihai Bordeianu
 10. Carstea Bogdan Constantin
 11. Dobre Ciprian
 12. Silaghi Victor
 13. Drăguțoiu Vlad Mihai

Imaginile trimise de aceștia au fost selectate de comisia de validare a concursului, conform Regulamentului. Câștigătorii vor primi, fiecare, câte două exemplare din calendarul realizat de TPBI pentru anul 2023.

Conform Regulamentului de concurs, câștigătorii vor primi pe adresele de e-mail validate un mesaj din partea TPBI, în care vor fi anunțați ca, în termen de cel mult trei zile calendaristice, printr-un răspuns (reply) la mesajul de informare primit, să transmită datele de identificare necesare pentru înmânarea premiului.

Orice contestație va putea să fie depusă la adresa de e-mail concurs@tpbi.ro în termen de 3 (trei) zile calendaristice de la anunțarea în mod public a rezultatelor.

Înmânarea premiilor va avea loc după formalitățile necesare pentru tipărirea calendarelor TPBI pentru anul 2023.