Trei norocoși au câștigat câte un stick de memorie USB, un recipient termoizolant și o baterie externă, la concursul „Quiz – Transportul public din București și Ilfov”

Câștigătorii concursurilor „TPBI Go!” și „Quiz – Transportul public din București și Ilfov” primesc premiile marți, 25 octombrie 2022, la sediul TPBI

A sosit ziua cea mare, în care câștigătorii concursurilor „TPBI Go!” și „Quiz – Transportul public din București și Ilfov” vor intra în posesia premiilor obținute la concursurile organizate de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov în Săptămâna Europeană a Mobilității, ediția 2022.

Așadar, avem plăcerea de a anunța public faptul că, marți, 25 octombrie 2022, la ora 15.00, la sediul TPBI din Bd. Tudor Vladimirescu nr. 22 (clădirea Green Gate, etaj 10), sector 5, București, câștigătorii vor primi premiile cuvenite.

La concursul „TPBI Go!”, cei trei câștigători vor primi câte un Abonament Metropolitan Integrat (Transport Suprafață + Metrou + Tren „Gara de Nord – Aeroport Otopeni”) cu valabilitate de șase luni și o trotinetă electrică.

Câștigătorii concursului „Quiz – Transportul public din București și Ilfov” vor primi câte un stick de memorie USB (32 GB), un recipient termoizolant tip termos și o baterie externă USB (5.000 mAh).

 

UPDATE 3:

Comisia de validare a concursurilor s-a întrunit luni, 17.10.2022 și i-a validat pe toți cei trei câștigători ai concursului „Quiz – Transportul public din București și Ilfov”. Aceștia sunt:

  1. Benedic Codrut;
  2. Adrian Zofei;
  3. Cazaban Jean Paul.

Înmânarea premiilor va avea loc după finalizarea tuturor procedurilor necesare și va fi anunțată atât public, cât și prin informarea fiecărui câștigător validat.

UPDATE 2:

Ca urmare a faptului că unul dintre câștigătorii desemnați nu a trimis Organizatorului datele de identificare necesare pentru înmânarea premiului, Comisia de validare a decis invalidarea acestuia și desemnarea drept câștigător a următorului aflat pe lista trasă la sorți la data de 03 octombrie 2022.

Așadar, câștigătorul desemnat este:

Cazaban Jean Paul.

Înmânarea premiilor va avea loc după finalizarea procedurilor de validare a câștigătorilor.

 

UPDATE 1: Ca urmare a faptului că unul dintre câștigătorii desemnați nu a trimis Organizatorului datele de identificare necesare pentru înmânarea premiului, Comisia de validare a decis invalidarea acestuia și desemnarea drept câștigător a următorului aflat pe lista trasă la sorți la data de 03 octombrie 2022.

Așadar, câștigătorul desemnat este:

Brînză Diana.

Înmânarea premiilor va avea loc după finalizarea procedurilor de validare a câștigătorilor.

 

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) are plăcerea de a anunța câștigătorii la concursul „Quiz – Transportul public din București și Ilfov”, organizat în perioada 16-22 septembrie, în cadrul evenimentului Săptămâna Europeană a Mobilității.

Cei trei câștigători sunt următorii:

  1. Benedic Codrut;
  2. Adrian Zofei;
  3. Dumitru Irina.

Aceștia au răspuns corect la toate întrebările din concurs și sunt primii poziționați lista stabilită în urma tragerii la sorți realizată de comisia de validare a concursului, conform Regulamentului. Câștigătorii vor primi, fiecare, 1 (unul) stick de memorie USB – 32 GB; 1 (unul) recipient termoizolant – (tip termos); 1 (una) baterie externă USB – 5000 mAh.

Conform Regulamentului de concurs, câștigătorii vor primi pe adresele de e-mail validate un mesaj din partea TPBI, în care vor fi anunțați ca, în termen de cel mult trei zile calendaristice, printr-un răspuns (reply) la mesajul de informare primit, să transmită datele de identificare necesare pentru înmânarea premiului.

În cazul în care un câștigător desemnat nu va trimite răspuns cu datele solicitate în termenul prevăzut în Regulament, el va fi invalidat și în locul său va fi desemnat un alt câștigător.

Orice contestație va putea să fie depusă la adresa de e-mail concurs@tpbi.ro în termen de 3 (trei) zile calendaristice de la anunțarea în mod public a rezultatelor.

2022-10-21T11:57:46+03:00
Go to Top