În continuarea măsurilor de fluidizare a circulației mijloacelor de transport în comun, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a dispus ca linia de autobuz 311 să funcționeze, pe Șoseaua Mihai Bravu, pe calea de rulare a tramvaielor.

Măsura va intra în vigoare începând de sâmbătă, 29 octombrie 2022, iar autobuzele vor circula astfel:

  • Pe sensul spre capătul de linie „Piața Rosetti”: pe Șos. Mihai Bravu, ȋntre Str. Dumitru Iorgulescu (ieșirea din Pasajul Muncii) și Piața Iancului. Pe acest tronson, vehiculele vor opri la peroanele stațiilor de tramvai „Vatra Luminoasă” și „Piața Iancului”, în timp ce stația „Maior Coravu” – amplasată la trotuar – va fi suspendată;
  • Pe sensul spre capătul de linie „Faur”: pe Șos. Mihai Bravu, ȋntre Piața Iancului și stația de tramvai „Mieilor”. Pe acest tronson, vehiculele vor opri la peroanele stațiilor de tramvai „Vatra Luminoasă” și „Mieilor”, precum și ȋn stația de autobuz „Piața Iancului‟ (comun cu liniile 135 și N102), amplasată pe Bd. Pache Protopopescu, ȋnainte de Piața Iancului. Stațiile „Piața Iancului” și „Vatra Luminoasă”, amplasate la trotuar pe Șos. Mihai Bravu, vor fi suspendate.