În completarea măsurilor de reorganizare a transportului public care vor fi puse în aplicare în ziua de 28.06.2021 cu ocazia desfășurării pe Stadionul Arena Națională a meciului de fotbal Franța – Elveția, ca urmare a restricțiilor de circulație impuse de autorități, autobuzele liniilor de noapte N102 si N113 vor circula pe trasee deviate, până la reluarea traficului pe Str. Vatra Luminoasă, la dispoziția agenților de circulație, iar linia Expres 700 va avea program prelungit.

Astfel, pentru preluarea spectatorilor, linia expres 700 va funcționa cu un program prelungit până la sfârșitul zilei (ora 24:00) şi cu o cursă după ora 0:00.

Autobuzele liniei N102 vor circula pe traseul de bază între ,,Piața Unirii” și intersecția Bd. Pache Protopopescu/Șos. Mihai Bravu/Șos. Iancului, apoi modificat în ambele sensuri pe Șos. Iancului, Șos. Pantelimon, până la ,,Granitul”.

Autobuzele liniei N113 vor circula pe traseul de bază între ”Complex Comercial Titan” și intersecția Șos. Mihai Bravu/Str. Vatra Luminoasa, apoi modificat în ambele sensuri pe Șos. Mihai Bravu, Bd. Pache Protopopescu, Calea Moșilor, apoi traseul actual până la terminalul ,,Bd. Ficusului”.

Aceste măsuri vor fi aplicate suplimentar față de cele comunicate anterior (vezi măsurile anterioare în comunicatul https://tpbi.ro/cu-ocazia-campionatului-european-de-fotbal-uefa-2020-tpbi-infiinteaza-linia-expres-700-si-suplimenteaza-numarul-de-vehicule-pe-liniile-1-40-86-90-104-123-si-783/).