Liniile de autobuz 243, 282, 343 și linia de noapte N123 vor funcționa pe trasee modificate în perioada 30 iulie – 01 august a.c., ca urmare a lucrărilor care se desfășoară la pasajul rutier Doamna Ghica, anunță Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI).

Astfel, în perioada menționată, autobuzele liniei 243 vor circula, pe sensul spre terminalul „CFR Constanța”, pe un traseu modificat de la intersecția Șoseaua Colentina/ Strada Teiul Doamnei, pe Strada Teiul Doamnei, Bulevardul Lacul Tei, Strada Petricani, apoi pe traseul de bază. Celălalt sens nu se modifică.

Linia 282 va funcționa pe sensul spre Gara Basarab pe un traseu modificat de la intersecția Șoseaua Colentina/ Strada Doamna Ghica, pe Șoseaua Colentina, Strada Teiul Doamnei, Bulevardul Lacul Tei, apoi pe traseul actual. Celălalt sens rămâne nemodificat.

Linia 343 va funcționa pe sensul spre Piața Dorobanți pe un traseu modificat de la intersecția Șoseaua Colentina/ Strada Doamna Ghica, pe Șoseaua Colentina, Strada Teiul Doamnei, Bulevardul Lacul Tei, Strada Petricani, apoi pe actualul traseu. Celălalt sens nu se modifică.

Autobuzele liniei de noapte N123 vor circula, pe sensul spre Bulevardul Alexandru Obregia, pe un traseu modificat de la intersecția Șoseaua Colentina/ Strada Doamna Ghica, pe Șoseaua Colentina, Strada Teiul Doamnei, Bulevardul Lacul Tei, apoi pe traseul de bază.