Începând de sâmbătă, 3 februarie 2024, linia de autobuz 203 va funcționa, de la Cartierul Greenfield, pe un traseu prelungit până la Piața Victoriei. Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a luat această decizie cu scopul de a asigura o legătură directă de transport pentru locuitorii Cartierului Greenfield cu trenurile de metrou ale Magistralelor 1 și 2, la stația „Piața Victoriei”.

Astfel, de sâmbătă, autobuzele liniei 203 vor circula pe traseul: „Cartier Greenfield”, Str. Drumul Pădurea Mogoșoaia, Aleea Teișani, Șos. București-Ploiești, Bd. Regele Mihai I al Romȃniei, Șos. Pavel Dimitrievici Kiseleff, „Piața Victoriei”, cu întoarcere pe Bd. Aviatorilor, Bd. Mareșal Constantin Prezan, Bd. Regele Mihai I al Romȃniei, Șos. Bucureşti-Ploiești, Aleea Teișani, „Cartier Greenfield”.

Pe porțiunea de traseu cuprinsă între Piața Presei și Piața Victoriei, autobuzele liniei 203 beneficiază de bandă rezervată transportului public, fiind încurajată astfel utilizarea mijloacelor de transport în comun în detrimentul autoturismului personal.

Tot de sâmbătă, 03.02.2024, din cauza cererii de transport foarte reduse între Cartier Greenfield și Străulești, linia 204 va fi suspendată, iar autobuzele vor fi redistribuite pe linia 203.