Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a decis înființarea a trei stații noi pe traseul liniei 205, cu scopul de a înlesni accesul călătorilor și de a le oferi legături către alte mijloace de transport.

Astfel, începând de joi, 23.11.2023, autobuzele acestei linii vor opri în noile stații „Arcul de Triumf” și „Arhitect Ion Mincu” (amplasate pe Șoseaua Pavel D. Kiseleff, pe sensul spre Piața Victoriei), precum și în stația „Piața Victoriei” (amplasată pe Bd. Aviatorilor, pe sensul de mers către Piața Charles de Gaulle). Noua stație Piața Victoriei este extrem de importantă, întrucât asigură o legătură directă cu transportul subteran, fiind amplasată în imediata vecinătate a accesului la metrou.

De asemenea, de la aceeași dată, pe sensul spre Piața Victoriei, vechea stație „Arcul de Triumf”, amplasată pe Bd. Regele Mihai I, va fi suspendată, iar stația „Piața Victoriei”, amplasată pe Șos. Pavel D. Kiseleff, va fi relocată după intersecția cu Str. Monetăriei, la aproximativ 100 m față de poziția inițială.