Liniile de troleibuz 86 și 90 și linia de autobuz 143 vor funcționa pe trasee modificate în perioada 03-05.06.2022, ca urmare a desfășurării evenimentului „Saga Festival 2022”. Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a dispus modificarea traseelor, întrucât traficul rutier va fi restricționat în zona „Arenei Naționale” începând cu ora 10.00, la dispoziția Brigăzii de Poliție Rutieră.

Astfel, linia 86 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul „Dridu” şi intersecţia Str. Vatra Luminoasă/ Str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri pe Str. Tony Bulandra, până la Depoul Vatra Luminoasă.

De asemenea, linia 90 va funcționa pe traseul actual între capătul „Mircea Vulcănescu” şi intersecţia  Str. Vatra Luminoasă/ Str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri pe Str. Tony Bulandra, până la Depoul Vatra Luminoasă.

La rândul ei, linia 143 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul „Bucur Obor” şi intersecţia Str. Baicului/ Şos. Pantelimon, apoi pe un traseu modificat pe Şos. Pantelimon, Bd. Ferdinand I, Bd. Gării Obor, până la terminalul  „Baicului” (capătul liniilor 69, 85, 382), cu întoarcere pe Str. Baicului, apoi traseul actual până la „Bucur Obor”.

Sursa foto: Metrou Ușor