Pentru a permite desfășurarea evenimentului „Festival du Bonheur”, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public (TPBI) a dispus ca liniile de autobuz 361 și 783 să funcționeze pe trasee modificate în perioada vineri, 05 mai 2023 (de la ora 22.00) – luni, 08 mai 2023 (până la ora 06.00), ca urmare a restricționării traficului rutier pe Șoseaua Kiseleff, între Strada Arhitect Ion Mincu și Piața Victoriei.

Astfel, linia 361 va funcționa vineri, 5 mai (începând cu ora 22.00), sâmbătă, 6 mai (de la începutul programului și până la ora 09.00), duminică, 7 mai (de la începutul programului și până la ora 09.00) și luni, 8 mai (de la începutul programului și până la ora 06.00) pe traseul de bază între „Complex Comercial Băneasa” și Piața Arcul de Triumf, apoi pe un traseu modificat pe sensul spre Piața Unirii, pe Bd. Mareșal Constantin Prezan, Bd. Aviatorilor, Piața Victoriei, Calea Victoriei, Splaiul Independenței, Piața Unirii. Sensul opus nu va fi modificat.

În zilele de 6 și 7 mai, de la ora 09.00 și până la sfârșitul programului, autobuzele liniei 361 vor circula pe traseul de bază între terminalul „Complex Comercial Băneasa” și Piața Arcul de Triumf, apoi pe un traseu modificat pe sensul spre Piața Unirii pe Bd. Mareșal Constantin Prezan, Bd. Aviatorilor, Piața Victoriei, Bd. Lascăr Catargiu, Bd. Gheorghe Magheru, Bd. Nicolae Bălcescu, Bd. I.C. Brătianu, Piața Unirii. Sensul opus nu va fi modificat.

Linia 783 va funcționa în perioada 5 mai (începând cu ora 22.00) – 8 mai (până la ora 06.00) pe traseul de bază între terminalul „Aeroportul Internațional Henri Coandă” și Piața Arcul de Triumf, apoi pe un traseu modificat pe sensul Piața Unirii pe Bd. Mareșal Constantin Prezan, Bd. Aviatorilor, Piața Victoriei, Bd. Lascăr Catargiu, Bd. Gheorghe Magheru, Bd. Nicolae Bălcescu, Bd. I. C. Brătianu, Piața Unirii. Sensul opus nu va fi modificat.

La rândul ei, linia de noapte 783 va funcționa în nopțile de 05/06, 06/07 și 07/08.05.2023 pe traseul de bază între terminalul „Aeroportul Internațional Henri Coandă” și Piața Arcul de Triumf, apoi pe un traseu modificat pe sensul spre Piața Unirii pe Bd. Mareșal Constantin Prezan, Bd. Aviatorilor, Piața Victoriei, Bd. Lascăr Catargiu, Bd. Gheorghe Magheru, Bd. Nicolae Bălcescu, Bd. I. C. Brătianu, Piața Unirii. Sensul opus nu va fi modificat.