Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a dispus modificarea traseelor liniilor de tramvai 23 și 27 începând de sâmbătă, 20 august 2022 (de la primă cursă) și până luni, 22 august 2022 (ora 22.00), pentru a permite executarea lucrărilor de remediere a unei avarii la rețeaua publică de canalizare de pe Calea Dudești nr. 89.

Astfel, linia 23 va funcționa pe traseul de bază ȋntre terminalul „Faur Poarta 4” și intersecția Bd. Camil Ressu/ Șos. Mihai Bravu, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri pe Șos. Mihai Bravu, Calea Vitan, Bd. Octavian Goga, după care revine pe traseul actual.

La rândul ei, linia 27 va funcționa pe traseul de bază ȋntre terminalul „Complex Comercial Titan” și intersecția Bd. Camil Ressu/ Șos. Mihai Bravu, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri pe Șos. Mihai Bravu, Calea Vitan, Bd. Octavian Goga, după care revine pe traseul actual.

Pentru preluarea călătorilor din staţiile situate pe Calea Dudești, TPBI va ȋnfiinţa linia navetă de autobuz 627, care va funcţiona pe traseul: terminal „CET Sud Vitan”, Bd. Energeticienilor, Str. Fizicienilor, Bd. Camil Ressu, Calea Dudești, Str. Nerva Traian, cu ȋntoarcere pe Bd. Unirii, Str. Lucian Blaga, Calea Dudești, Bd. Camil Ressu, Str. Fizicienilor, Bd. Energeticienilor, terminal „CET Sud Vitan”.

Sursa foto: Metrou Ușor