Începând de sâmbătă, 26.08.2023, traseul liniei navetă de autobuz 625 va fi modificat, din Bd. Timișoara, pe Drumul Sării, până la stația „Drumul Sării”, cu ȋntoarcere pe Drumul Taberei, Bd. General Paul Teodorescu, Bd. Timişoara, apoi traseul actual. Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a luat această măsură pentru evitarea ambuteiajelor ȋnregistrate frecvent pe Str. Răzoare, Șos. Panduri și Bd. Geniului, dar și pentru a le oferi utilizatorilor o legătură facilă cu metroul, la stația „Orizont”.

Astfel, de sâmbătă, autobuzele liniei navetă 625 vor circula pe traseul: terminal „Depoul Militari‟, Str. Preciziei, Str. Valea Cascadelor, Bd. Timișoara, Drumul Sării, staţia „Drumul Sării‟, cu întoarcere pe Drumul Sării, Drumul Taberei, Bd. General Paul Teodorescu, Bd. Timişoara, Str. Valea Cascadelor, Str. Preciziei, terminal „Depoul Militari‟.

Pe noul traseu, vehiculele vor opri în stațiile „Drumul Sării” (comun cu liniile 69, 168, 368 și N116) și „Locotenent Nicolae Găină” (comun cu liniile 69, 139, 168, 368, 487 și N116). În schimb, nu vor mai efectua stația „Piața Danny Huwe”, situată pe Bd. Geniului.