Trei norocoși au câștigat câte un abonament metropolitan integrat pe 6 luni și câte o trotinetă electrică la concursul „TPBI GO!”

Câștigătorii concursurilor „TPBI Go!” și „Quiz – Transportul public din București și Ilfov” primesc premiile marți, 25 octombrie 2022, la sediul TPBI

A sosit ziua cea mare, în care câștigătorii concursurilor „TPBI Go!” și „Quiz – Transportul public din București și Ilfov” vor intra în posesia premiilor obținute la concursurile organizate de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov în Săptămâna Europeană a Mobilității, ediția 2022.

Așadar, avem plăcerea de a anunța public faptul că, marți, 25 octombrie 2022, la ora 15.00, la sediul TPBI din Bd. Tudor Vladimirescu nr. 22 (clădirea Green Gate, etaj 10), sector 5, București, câștigătorii vor primi premiile cuvenite.

La concursul „TPBI Go!”, cei trei câștigători vor primi câte un Abonament Metropolitan Integrat (Transport Suprafață + Metrou + Tren „Gara de Nord – Aeroport Otopeni”) cu valabilitate de șase luni și o trotinetă electrică.

Câștigătorii concursului „Quiz – Transportul public din București și Ilfov” vor primi câte un stick de memorie USB (32 GB), un recipient termoizolant tip termos și o baterie externă USB (5.000 mAh).

 

UPDATE1!

Comisia de validare a concursurilor s-a întrunit marți, 18.10.2022 și i-a validat pe toți cei trei câștigători ai concursului „TPBI GO!”. Aceștia sunt:

  • Dumitrescu Ovidiu Ionuț
  • Chircă Ana-Maria
  • Cantoneru Darius Stefan

Momentul acordării premiilor va fi anunțat la o dată ulterioară, pentru efectuarea demersurilor legale necesare predării-primirii premiilor, dar și pentru primirea și soluționarea eventualelor contestații.

 

UPDATE: Ca urmare a faptului că unul dintre câștigătorii desemnați nu a putut pune la dispoziția Organizatorului concursului un titlu de călătorie valabil pentru perioada în ca a scanat codul QR și s-a înscris la concursul „TPBI GO!”, organizat în perioada 17-18 septembrie, în cadrul evenimentului Săptămâna Europeană a Mobilității, Comisia de validare a decis invalidarea acestuia și desemnarea drept câștigător a următorului aflat pe lista trasă la sorți la data de 29 septembrie 2022.

Așadar, câștigătorul desemnat este persoana care a utilizat pentru înscrierea la concurs adresa de e-mail:

dar………..u87@gmail.com.

Înmânarea premiilor va avea loc după finalizarea procedurilor de validare a câștigătorilor.

 

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) are plăcerea de a anunța câștigătorii la concursul „TPBI GO!”, organizat în perioada 17-18 septembrie, în cadrul evenimentului Săptămâna Europeană a Mobilității.

Cei trei câștigători sunt cei care au utilizat pentru înscrierea la concurs următoarele adrese de email:

pri…….dan@gmail.com

ana….rca@yahoo.com

art……rte@gmail.com

Aceștia au scanat codurile QR aflate în mijloacele de transport în comun pe liniile special înființate în weekend-ul 17-18 septembrie – Green Line – și s-au înscris în concurs prin completarea și confirmarea adresei de e-mail. Câștigătorii vor primi, fiecare, câte un abonament metropolitan integrat cu valabilitate 6 (șase) luni, plus o trotinetă electrică. Abonamentul metropolitan integrat poate fi utilizat atât pe transportul de suprafață, cât și pe metrou și pe ruta de tren Gara de Nord – Aeroport Otopeni.

Pentru protecția datelor cu caracter personal, adresele de email nu sunt publicate integral. Însă, conform Regulamentului de concurs, câștigătorii vor primi pe adresele de e-mail validate un mesaj din partea TPBI, în care li se va cere ca, în termen de cel mult trei zile calendaristice de la transmiterea mesajului, printr-un răspuns (reply) la acel mesaj, să transmită datele de identificare și dovada plății călătoriei, în vederea înmânării premiului.

În cazul în care un câștigător desemnat nu va trimite răspuns cu datele solicitate în termenul de trei zile prevăzut în Regulament, el va fi invalidat și în locul său va fi desemnat drept câștigător următorul aflat pe lista tragerii la sorți.

Orice contestație va putea să fie depusă la adresa de e-mail concurs@tpbi.ro în termen de 3 (trei) zile calendaristice de la anunțarea în mod public a rezultatelor tragerii la sorți, respectiv, începând de astăzi, 28 septembrie, ora 13.00.

În perioada următoare, TPBI va desemna și va anunța public câștigătorii celorlalte două concursuri organizate cu ocazia Săptămânii Europene a Mobilității, ”Quiz – Transportul public din București și Ilfov” și ”Fotografii – Transportul public din București și Ilfov”.

2022-10-21T11:58:39+03:00
Go to Top