Pentru executarea unor lucrări de reparație la rețeaua de contact a tramvaielor pe Șoseaua Petricani, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a dispus ca liniile 16 și 36 să funcționeze pe trasee scurtate în ziua de duminică, 20 februarie 2022. Astfel, tramvaiele liniilor 16 și 36 vor circula de la terminalele „Piața Sfânta Vineri”, respectiv „Republica”, până la „Bulevardul Lacul Tei”.

Pentru transportul călătorilor în zona în care nu vor mai circula tramvaiele, va fi înființată linia naveta de autobuz 636, care va funcţiona pe traseul: terminal „Platforma Industrială Pipera”, Bd. Dimitrie Pompeiu, Șos. Petricani, Bd. Lacul Tei și retur.

Pe sensul spre „Bd. Lacul Tei”, autobuzele vor efectua stațiile: Platforma Industrială Pipera, Metrou Pipera, Rocin, Șoseaua Petricani, Fabrica de Glucoză, Ștrandul Tei, Șos. Petricani, Bd. Lacul Tei, iar pe sensul spre „Platforma Industrială Pipera” vor opri în stațiile: Bd. Lacul Tei, Ștrandul Tei, Fabrica de Glucoză, Șoseaua Petricani, Rocin, Metrou Pipera, Platforma Industrială Pipera.