Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a dispus ca liniile 1, 10, 40, 55, 86, 90, 102, 104 și 335 să funcționeze cu un program de circulație prelungit în seara zilei de sâmbătă, 25.05.2024, pentru a asigura preluarea spectatorilor care asistă la evenimentul sportiv „Meciul de Adio al Generației de Aur – Pentru Ultima Dată Împreună”, programat pe Arena Națională, cu începere de la ora 20.30. Astfel, vehiculele de pe aceste linii vor circula, cu un interval de succedare de 10-15 minute, până în jurul orei 01.00.

De asemenea, ca urmare a restricționării traficului rutier pe Bd. Pierre de Coubertin (între Str. Vatra Luminoasă și rondul de la intrarea în Arena Națională), în ziua de sâmbătă, 25.05.2024, începând cu ora 16.00 (la dispoziția Brigăzii Rutiere de Poliție), liniile din zonă vor fi deviate astfel:

  • Liniile de troleibuz 86 și 90 vor funcționa pe traseele de bază între terminalele „Dridu”, respectiv „Semănătoarea” și intersecția Str. Vatra Luminoasă/ Str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri pe Str. Tony Bulandra, cu întoarcere în Depoul Vatra Luminoasă;
  • Linia de autobuz 104 va funcționa pe traseul de bază între terminalul „Complex Comercial Pantelimon” și intersecția Șos. Iancului/ Bd. Pierre de Coubertin, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri pe Șos. Iancului, Șos. Mihai Bravu, Bd. Decebal, apoi traseul actual.
  • Linia de autobuz 143 va funcționa pe traseul de bază între terminalul „Bucur Obor” și intersecția Str. Baicului/ Șos. Pantelimon, apoi pe un traseu modificat pe Șos. Pantelimon, Bd. Ferdinand, Bd. Gării Obor, până la terminalul  „Baicului” (capătul liniilor 69, 85 și 382), cu întoarcere pe Str. Baicului, Str. Paharnicul Turturea, Str. Dumitru Slugeru, apoi traseul actual.