Ca urmare a creării condițiilor de întoarcere în siguranță a autobuzelor la Pasajul Domnești, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a decis modificarea traseului liniei 322. Astfel, începând de miercuri, 21 decembrie 2022, linia 322 va funcționa între terminalele „Pasaj Domnești” și „Ghencea”, pe traseul: Pasaj Domnești, bretea Pasaj Domnești, Prelungirea Ghencea, Bd. Ghencea, terminal „Ghencea‟ și retur.

Acest traseu va asigura în continuare legătura locuitorilor din zona Prelungirea Ghencea cu tramvaiele liniei 41, la capătul de linie „Ghencea”, precum și cu trenurile Magistralei 5 de metrou, la stația „Râul Doamnei”. În plus, le va oferi o relație directă de transport călătorilor care doresc să ajungă la Cimitirul Ghencea 2 sau în zona Pasajului Domnești.

Pe noul traseu, autobuzele liniei 322 vor opri pe bretelele Pasajului Domnești și în noile stații „Cimitirul Ghencea 2” (amplasată ȋnainte de accesul ȋn Cimitirul Ghencea 2) și „Pasajul Domneşti‟ (pe sensul spre Strada Valea Oltului).