Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI), Primăria Capitalei, Consiliul Județean Ilfov și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Ilfov vă invită sâmbătă, 16 septembrie, între orele 11.00 și 15.00, la Parcul Mogoșoaia pentru a petrece o zi de weekend plină de surprize.

Aici, va funcționa un Atelier de desene pentru copii pe tema „Save Energy”, unde cei mici vor avea ocazia să ilustreze diferite moduri de a economisi energia în viața de zi cu zi. Desenele realizate de copii vor fi expuse într-o zonă special amenajată a parcului, spre aprecierea tuturor vizitatorilor, dar vor fi difuzate și în mediul online. Tot aici, cei mici vor descoperi tainele diferitelor meserii în Atelierul meșteșugăresc.

Trupa de teatru stradal va prezenta o piesă captivantă și interactivă pentru copii – „Verde de poveste”.

Animăluțele fără stăpân vor aștepta să fie dezmierdate de cei mici și de ceilalți participanți într-un spațiu special dedicat, amenajat în colaborare cu Biroul Protecția Animalelor din cadrul Consiliului Județean Ilfov. Promovarea creșterii animalelor de companie și a adopției celor din adăpostul public are ca scop prevenirea abandonului acestora și responsabilizarea copiilor.