Liniile de autobuz 246, 405, 408, 472 și N111 vor funcționa pe trasee modificate începând cu data de 08.12.2022. Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a dispus această măsură ca urmare a restricționării traficului rutier general pe Bd. Theodor Pallady, ȋntre staţia de metrou Anghel Saligny şi Str. Victor Brauner (cele trei benzi din zona centrală, pe sensul spre centru) şi a devierii acestuia pe breteaua Complexului Comercial Titan, în vederea executării lucrărilor de construcție a pasajului suprateran de la intersecția Bd. Theodor Pallady/ Str. Nicolae Teclu. Totodată, a fost amenajat un nou terminal pentru autobuze la intersecţia Bd. Theodor Pallady/ Str. Victor Brauner.

Astfel, autobuzele liniilor 246, 405, 408 și 472 vor circula pe un traseu prelungit de la actualul capăt, „Complex Comercial Titan”, pe Bd. Theodor Pallady până la noul terminal situat în zona stației de metrou „Nicolae Teclu”.

Și linia de noapte N111 va funcționa pe un traseu prelungit de la actualul capăt, „Complex Comercial Titan”, pe Bd. Theodor Pallady până la rondul din zona stației de metrou „Anghel Saligny”.

Tot din data de 08.12.2022, staţia „Complex Comercial Titan‟ (aferentă liniilor 246, 405, 408, 472), amplasată pe breteaua Bd. Theodor Pallady, pe sensul spre centru, va fi reamplasată cu 120 m spre Drumul ȋntre Tarlale, ȋn alveola special amenajată, iar staţia „Anghel Saligny‟, aferentă liniei 405, pe sensul spre centru, va fi suspendată.

De asemenea autobuzele liniei de noapte N111 vor opri ȋn staţiile „Anghel Saligny” (pe sensul spre Autostrada A2) şi „Complex Comercial Titan‟ (amplasată pe breteaua Bulevardului Theodor Pallady, pe sensul spre centru). În schimb, vehiculele acestei linii de noapte nu vor mai efectua stația „Chimopar” (pe ambele sensuri).