Ca urmare a restricțiilor de circulație de pe Strada Luterană ce vor avea loc în noaptea de 15/16.04.2022, între orele 22.00-06.00, impuse de instalarea unei macarale, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) deviază temporar liniile de autobuz 178 și 368.

Astfel, în seara zilei de 15 aprilie, începând cu ora 22.00, și în dimineața zilei de 16 aprilie, până la ora 06.00, linia 178 va funcţiona pe traseul de bază ȋntre capătul de linie „Sala Palatului” și intersecţia Str. Ion Câmpineanu/ Str. Știrbei Vodă/ Str. Luterană, apoi pe un traseu modificat pe Str. Știrbei Vodă, Calea Victoriei, Str. Demetru Ion Dobrescu, Bd. Nicolae Bălcescu, Bd. Gheorghe Magheru, Bd. Dacia, Str. Mircea Vulcănescu, apoi pe traseul actual. Celălalt sens nu va fi modificat.

În același interval de timp, linia 368 va funcţiona de la capătul de linie „Piaţa Romană” pe Bd. Gheorghe Magheru, apoi pe un traseu modificat pe Bd. Dacia, Str. Mircea Vulcănescu, Str. Berzei, apoi pe traseul actual. Celălalt sens rămâne neschimbat.