Actualizare: linia de autobuz 478 va funcționa pe un traseu deviat începând de miercuri, 13.03.2024, ca urmare a demarării lucrărilor de montare a rețelei publice de apă și canalizare pe Strada Tineretului. De la aceeași dată, pe traseul liniei 478 va fi înființată temporar stația „Tineretului 13”, situată pe Drumul Ciorogârla.

Comunicat inițial:

Începând de luni, 26.02.2024, linia de autobuz 478 va funcționa pe un traseu modificat, ca urmare a începerii lucrărilor de introducere a rețelelor de apă potabilă și canalizare pe Strada Tineretului.

Astfel, la solicitarea Primăriei Comunei Chiajna, autobuzele liniei 478 vor circula, între Bulevardul Preciziei și stația „Stelelor 64” din Chiajna, pe traseul: stația „Bd. Preciziei”, Str. Valea Cascadelor, Bd. Iuliu Maniu, Str. Apusului, Bd. Uverturii, Str. 1 Decembrie 1918 (Chiajna), Bd. Alexandru Ioan Cuza, Dj601A, Str. Rezervelor, Str. Apeductului, Str. Stelelor, stația “Stelelor 64”, cu întoarcere pe Str. Stelelor, Drumul Ciorogârla, Str. Tineretului, Drumul Osiei, Bd. Iuliu Maniu, Str. Valea Cascadelor, Str. Preciziei,  Str. Valea Cascadelor, stația „Bd. Preciziei”.

Pe traseul modificat, vehiculele vor opri în noile stații „Școala Gimnazială Petru Rareș” (situată pe Str. Apeductului, pe sensul spre Chiajna), „Apeductului 64” (situată pe Str. Apeductului, pe sensul spre Chiajna), „Veseliei” (situată pe Str. Apeductului, pe sensul spre Chiajna), „Stelelor 10” (situată pe Str. Stelelor, pe sensul spre Chiajna), „Stelelor 64” (situată pe Str. Stelelor, atât pe sensul spre Chiajna, cât și pe cel spre București), „Drumul Ciorogârla” (situată pe Str. Stelelor, pe sensul spre București) și „Sergent Ilie Petre” (situată pe Drumul Ciorogârla, pe sensul spre București).