În urma analizării unor propuneri transmise de locuitorii din București și Județul Ilfov, Comisia Permanentă a ADTPBI a decis prelungirea unor trasee și suplimentarea unor linii de autobuz din Regiune.

Astfel, linia 313 va funcționa între terminalele „Piața Sf. Vineri” – „Piața de Gros”, pe un traseu prelungit de la intersecția Bd. Alexandru Obregia/ Str. Turnu Măgurele în ambele sensuri pe Bd.Metalurgiei, Drumul Dealul Bradului.

Linia 304 va funcționa între actualele terminale „Piața Presei Libere” și „Străulești” pe un traseu prelungit în ambele sensuri, de la intersecția Șos. București – Ploiești/ Str. Doctor Liviu Librescu, pe Str. Doctor Liviu Librescu până la rondul Piața Ion Maier și retur.

Linia 143 va funcționa între terminalele „Bucur Obor” – „Stadionul Național”, pe un traseu prelungit de la intersecția Str. Baicului/ Bd. Gării Obor în ambele sensuri, pe Str. Baicului, Șos.Pantelimon, Bd. Pierre de Coubertin.

Totodată, a fost dispusă majorarea numărului de vehicule alocat liniei R419 (Eroii Revolutiei – Primăria Jilava.- Bumbăcăria Jilava)