24Pay

Aplicația 24Pay permite plata călătoriei cu telefonul mobil prin înrolarea cardului bancar. Securitatea tranzacției este asigurată prin tehnologia Mastercard/ Visa.

Pentru a utiliza aplicația 24Pay nu este necesară deținerea unui card de transport, iar titlurile de călătorie achiziționate prin intermediul aplicației sunt activate automat, după confirmarea tranzacției, fără a fi necesară validarea acestora la echipamentele din mijloacele de transport public.

Titlul de călătorie achiziționat rămâne salvat în aplicație, în secțiunea “Istoric”, iar astfel poate fi prezentat spre verificare agenților de control.

Tarifele titlurilor de călătorie sunt cele prevăzute în oferta tarifară a STB SA, fără comision sau alte taxe, indiferent de tipul de card bancar utilizat.

Atenție! Plata călătoriei trebuie realizată înainte de a urca în mijloacele de transport public, iar pentru a permite agenților de control să verifice valabilitatea titlului de călătorie, trebuie să vă asigurați că bateria telefonului este încărcată suficient pe tot parcursul călătoriei.

Aplicația poate fi descărcată gratuit direct din Google Play, App Store, App Gallery sau prin scanarea codului QR afișat în mijloacele de transport public.